Instagram Gold Apk Android için Son Sürümü İndir 2024

5
(54216)

Instagram, 2013 yılında Meta tarafından tanıtılan bir sosyal medya uygulamasıdır ve ana özelliği, görüntülerin ve videoların zamanla paylaşılmasını içerir. İnsanlar ayrıca canlı yayınları ve Makaraları paylaşabilir. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kısa sürede en popüler sosyal medya uygulaması haline gelmiş; Dünya çapında 02 Milyardan fazla kullanıcısı var ve bu da popülerliğini kanıtlıyor. Ancak benzersiz özelliklerinin yanı sıra sınırlamaları da kullanıcıları başka seçenekler aramaya zorlayabilir.

Instagram Altın Nedir?

Instagram Gold, orijinal uygulamanın modifiye edilmiş bir versiyonudur ve orijinal uygulamada bulunmayan tüm özelliklere sahiptir. Bu özellikler kullanıcı önerileri doğrultusunda eklenmiştir, bu nedenle bu uygulama, modlanmış sürümler arasında kullanıcıların ilk tercihi haline gelmiştir. Bu özellikler arasında kişiselleştirme, medya indirme ve en önemlisi, kullanıcıları bu modlanmış sürümü indirmeye çeken yasaklama önleme özelliği yer alıyor.

Instagram Gold ‘un Benzersiz Özellikleri

Bu muhteşem uygulamanın benzersiz özellikleri şunlardır:

Instagram Gold ‘dan Medya İndirin

Bu uygulamanın ana özelliği, görseller, videolar, canlı videolar veya makaralar olsun, medyayı indirebilmesidir. Artık kullanıcıların gönderilerdeki URL’leri indirip kopyalamak ve indirmek üzere bir üçüncü taraf uygulamasına yapıştırmak için başka üçüncü taraf uygulamalarına ihtiyaçları yok. Kullanıcılar medyayı sadece üzerine tıklayarak kolayca indirebilirler. İndirilen dosya Android Cihaz depolama alanına kaydedilecektir. Bu uygulamadan indirmenin temel yararı, medyayı indirmek için özel bir izne gerek olmamasıdır.

Metni Kopyala

Bu uygulamanın bir başka özelliği de kullanıcıların medya indirmesine ve orijinal gönderilerden metin kopyalamasına izin vermesidir. Bu, kullanıcının orijinal gönderiye göre hashtag kullanmasına olanak tanır ve kopyalama nedeniyle gönderisi hatasız olacaktır. Bu sayede kullanıcılar medyayı ve metni mükemmel bir şekilde paylaşabilirler.

Instagram Gold ‘da özelleştirme

Bu uygulamanın bir diğer harika özelliği de özelleştirme nedeniyle kullanıcılara uygulama üzerinde tam kontrol sağlamasıdır. Kullanıcılar yalnızca uygulama simgesini değiştirmekle kalmaz, aynı zamanda uygulamada mevcut olan farklı temalardan temayı da değiştirebilir veya temayı özelleştirebilir. Ayrıca kullanıcılar, yazı tipini kendi görüşlerine göre ayarlamak için yazı tipi boyutunu da değiştirebilir, ancak orijinal uygulama bu özellikleri sağlamamaktadır.

Yasaklama Karşıtı

Bazı kişiler, üçüncü taraf bir uygulama kullanılarak hesaplarının yasaklanacağını düşünüyor. Ancak bu, bu uygulamayı kullanmak için geçerli değildir çünkü uygulamanın, hesabın yasaklanmasını teşvik eden bir yasaklama önleme özelliği vardır ve kullanıcı, uygulamayı herhangi bir endişe duymadan daha özgürce çalıştırabilir.

Çift Hesaplar

Bu uygulama aynı zamanda kullanıcının aynı anda iki hesabı kullanmasına da olanak tanır. Çift hesap özelliği, kullanıcının uygulamayı kişisel ve ticari hesap için aynı anda ayrı ayrı kullanmasına olanak tanır. Bu özellik, kullanıcının kişisel hesabını yakın arkadaşları ve ailesi için kişisel kullanımı için ve iş hesabını hem iş hem de tanıtım amacıyla kullanmasına olanak tanır.

Genişletilmiş Hikaye Ayarları

Bu uygulama genişletilmiş hikaye ayarlarına sahiptir. Artık kullanıcı hikayeyi herhangi bir izin almadan indirebilir, süresi uzatılmış hikayeyi yükleyebilir ve hikayeyi bildirimde bulunmadan görüntüleyebilir. Bu genişletilmiş Hikaye ayarları, kullanıcıya diğer arkadaşlara göre avantaj sağlar.

Takipten Çıkma Takipçisi

Bu özellik orijinal uygulamada mevcut değildi ve bu uygulamada tanıtıldı. Bir kullanıcı bu özelliği etkinleştirdiğinde, herhangi biri onu takip etmeyi bırakırsa uygulama, uygun işlemi yapabilmesi için onu bilgilendirecektir. Bu özellik çok sayıda gönderi paylaşan kişiler için oldukça faydalıdır. Bu özellik sayesinde hangi gönderilerin takipçisi arttığını, hangi gönderilerin azaldığını bilebilirler.

Instagram Gold Nasıl İndirilir ve Kurulur?

Kolay adımları izleyerek Insta Gold’u kolayca indirip yükleyebilirsiniz:

  • Öncelikle tarayıcınızı açın ve Instagram Gold yazın.
  • Şimdi sitemizi ziyaret edin ve İndir düğmesini bulun.
  • İndirmeye başlamak için indirme düğmesine tıklayın.
  • İndirme işlemi tamamlandıktan sonra dosya indirme klasörüne kaydedilecektir.
  • Dosya yöneticisini açın ve indirme klasörünü bulun.
  • İndirme klasörünü açın ve indirilen dosyayı bulun.
  • Kurulumu başlatmak için indirilen dosyaya tıklayın.
  • Şimdi Android cihazınızın ayarlarını açın ve bilinmeyen kaynaklardan kurulumu etkinleştirin.
  • Kurulumu tamamlamak için kurulum sürecini takip edin.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra uygulamayı açın. Hesabınıza giriş yapın ve keyfini çıkarın.

Son Sözler

Instagram Gold, orijinal uygulamanın şaşırtıcı ve benzersiz özelliklere sahip değiştirilmiş versiyonudur. Bu özellikler orijinal uygulamada mevcut değildir ve bu modlanmış sürüme eklenmiştir. Bu özelliklerinden dolayı en iyi modlu versiyondur ve modlu versiyonlar arasında insanların ilk tercihi haline gelmiştir. Şimdi indirin ve uygulamayı, şaşırtıcı ve benzersiz özelliklerini kullanmanın keyfini çıkarın.

Sıkça Sorulan Sorular

Evet, uygulamada Uygulama kilitleme özelliği mevcuttur.

Evet, gelişmiş güvenlik önlemleri nedeniyle kullanımı en güvenli uygulamadır.

Evet, geliştirilmiş hikaye ayarları sayesinde hikaye görünümünü kolaylıkla gizleyebilirsiniz.

Evet, değişiklikler nedeniyle uygulamayı kullanarak medyayı kolayca indirebilirsiniz.

Hayır, iOS’ta mevcut değil. Ayrıca Google Play Store‘da da mevcut değil.

Evet, Instagram Gold Apk çift hesap sunuyor, orijinal uygulamayla kolayca kullanabilir veya iki hesabı hem iş hem de kişisel kullanım için kullanabilirsiniz.

Evet, uygulamayı PC’de Blue stacks gibi bir emülatör yardımıyla kullanabilirsiniz.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 54216

No votes so far! Be the first to rate this post.

Yorum yapın