Instagram Pro Dark Apk Son Sürümü İndir

5
(54541)

Instagram, kullanıcıların değerli anlarını arkadaşları ve takipçileriyle paylaşmalarına olanak tanıyan bir sosyal medya uygulamasıdır. İnsanlar video ve görsel paylaşabilir, takipçileri ve arkadaşları da bunları beğenebilir, yorum yapabilir veya paylaşabilir. Günümüzde insanlar mesajlaşma servisleri aracılığıyla da birbirleriyle iletişim kurabilmektedir. Bir kullanıcı görüntüleri veya videoları herhangi bir hedef kitleyle paylaşabilir. Gönderinin gizliliği herkese açıktır veya yalnızca arkadaşlar içindir. Sam Mods orijinal uygulamayı değiştirdi ve Instagram Pro Dark adlı yeni bir uygulamayı tanıttı çünkü birçok kişi resmi uygulamanın ihtiyaçlarını karşılamadığını düşünüyordu. Instagram Pro Dark, orijinal uygulamanın Google Play Store’da bulunmayan değiştirilmiş bir sürümüdür. Resmi sitemizden indirebilirsiniz.

Instagram Pro Dark Nedir?

Instagram Pro Dark, orijinal uygulamanın değiştirilmiş bir versiyonudur. Bu uygulamanın ana özelliği, temayı karanlık moda değiştirebilmenizdir. Orijinal uygulamada temayı değiştiremezsiniz ancak değiştirilmiş bu uygulamada geniş bir tema listesi var. Ekran parlaklığını ayarlamak istiyorsanız koyu tema gibi istediğiniz herhangi birini seçebilirsiniz. Ayrıca bu uygulama, kullanıcının bir uygulamada sahip olmak istediği gelişmiş güvenlik özellikleri, resim ve video indirme, takibi bırakma bildirimleri, genişletilmiş sohbet özellikleri, artan resim boyutunun yüklenmesi vb. gibi birçok genişletilmiş özelliğe sahiptir.

Instagram Pro Dark’ın Özellikleri

Instagram Pro Dark, genişletilmiş özellikleri nedeniyle oldukça popülerdir. Şimdi şaşırtıcı özelliklerine bakalım:

Çevrimiçi Durumu Gizle

Bu değiştirilmiş sürümde sunulan ve orijinal uygulamada bulunmayan bu özellik, çevrimiçi durumunuzu arkadaşlarınızdan gizlemenize olanak tanır. Sizi çevrimdışı görürlerse size mesaj göndermekten çekineceklerdir. Yine de kimin çevrimiçi, kimin çevrimdışı olduğunu görebilirsiniz. Bu nedenle, bu özelliği kullanmak size arkadaşlarınıza karşı üstünlük sağlar.

Mesajları Silme Önleme

Bazen bir arkadaşınız size bir mesaj gönderir ve siz okuyamadan mesajı anında siler. Bu sizi meraklandırıyor ve sinirlendiriyor çünkü ne gönderdiğini bilmek istiyorsunuz. Bu değiştirilmiş uygulamayı kullanıyorsanız endişelenmenize gerek yok. Gönderici bir mesaj gönderip bunu herkes için sildiğinde, gelişmiş özellik nedeniyle mesajı sizin için silemez ve siz kolayca okuyup yanıtlayabilirsiniz. Mesajların silinmesini önleme özelliğini etkinleştirmeniz ve avantajlarından yararlanmanız yeterlidir.

Geliştirilmiş Gizlilik Özelliği

Bazı kişiler yalnızca Google Play Store’da bulunan uygulamaları kullanır ve Apk Mod uygulamalarını indirip yükleme konusunda tereddüt eder. Apk Mod Uygulamalarının Android Cihaz güvenliğini ihlal edebileceğini ve verilerini diğer uygulamalara veya şirketlere satabileceğini düşündükleri için hesaplarının Banlanma şansı da vardır. Ama yanılıyorlar. Bu uygulamayı tereddüt etmeden kullanabilirsiniz çünkü geliştirilmiş bir gizlilik özelliği vardır ve ayrıca hesabınızın yasaklanmasını yasaklayan bir anti-ban özelliği de eklenmiştir.

Uygulama Kilidi

Uygulama kilidi, birisi uygulamayı açmaya çalıştığında ve hesabınızı kullanmak istediğinde, uygulamanın kilidini açmak için benzersiz bir şifrenin veya PIN’in girilmesi gerektiği anlamına gelir. Kilidi açtıktan sonra uygulama kullanılabilir. Uygulama kilidi güvenlik nedeniyledir, dolayısıyla hiç kimse uygulamayı izniniz olmadan kullanamaz ve uygulamayı yalnızca güvenilir kişiler şifrenizi biliyorlarsa kullanabilir.

DND Modu

DND Modu, Rahatsız Etmeyin Modu anlamına gelir. Bu özelliği etkinleştirdiğinizde bu uygulamadan bildirim almak istemezsiniz. Uygulama size yeni takip istekleri, mesajlar vb. bildirimleri göndermeyi durduracaktır. Bu özellik uçuş moduna benzer ancak yalnızca bu uygulamayı etkiler ve Android Cihazınızın diğer işlevlerini etkilemez. Android Cihazınızı sorunsuz bir şekilde, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Artan Resim ve Video Boyutu Yüklemesi

Orijinal uygulamada, yüklenen görsellerin ve videoların boyutu sınırlıydı ve bu da kullanıcıların Yüksek Kaliteli görseller ve videolar yüklemesini kısıtlıyordu. Kullanıcının yükleme yapmak için kaliteden ödün vermesi gerekiyordu. Ancak değiştirilmiş bu versiyonda, yükleme boyutu artırıldı ve artık kullanıcı, boyut sınırlaması olmadan yüksek kaliteli görseller ve videolar yükleyebiliyor.

Uygulama Simgesini Değiştir

Orijinal uygulamanın bir diğer dikkate değer dezavantajı, kullanıcıların simgeyi değiştirmesine izin vermemesidir. Yıllar geçse de aynı simgeyi tekrar görmek kullanıcıyı rahatsız ediyor ve uygulamayı kullanmaktan kaçınmaya çalışıyor. Ancak bu değiştirilmiş sürüm, uygulama Simgesini seçiminize göre değiştirmenize olanak tanır. Mevcut farklı simgeler arasından seçim yapabilir veya özelleştirebilirsiniz. Bu seçiminize bağlıdır.

Uygulama Tarayıcısında

Moderatör, bir uygulamayı değiştirirken öncelikle kullanıcının neye ihtiyacı olduğunu, ne gibi değişiklikler istediğini ve kullanıcının taleplerini tam olarak karşılamak için hangi ekstraların eklenmesi gerektiğini değerlendirir. Bu nedenle Sammods, orijinal uygulamayı değiştirirken, sosyal medya uygulamalarında hiç kullanılmayan bir uygulama içi tarayıcı ekledi. Artık kullanıcıların herhangi bir şey aramak için Google Chrome veya Mozilla Firefox kullanmasına gerek yok; Uygulama içi tarayıcıyı kullanabilirler.

Çoklu Dil

Bir diğer şaşırtıcı özellik ise bu uygulamanın birden fazla dilde mevcut olmasıdır. Bu uygulama 32’ye kadar dilde mevcut olduğundan kullanıcılar uygulamayı kendi ana dillerinde kullanabilirler. Bu özelliğin popülaritesi arttı çünkü kullanıcıları kendi dillerinde kullanmaya teşvik ediyor.

Özelleştirme

Özelleştirme, uygulamayı tercihinize göre özelleştirebileceğiniz anlamına gelir. Temaları değiştirebilir, yazı tipi boyutunu değiştirebilir, farklı Emojiler ekleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Bu özellik kullanıcıya uygulama üzerinde tam kontrol sağlar. Bu nedenle kullanıcılar, orijinal uygulamanın özelleştirmeye izin vermemesi nedeniyle değiştirilmiş bir uygulamayı indirip yüklemeyi tercih ediyor.

Instagram Pro Dark Nasıl İndirilir ve Kurulur

Kolay adımları izleyerek Instagram Pro Dark Apk’ı kolayca indirip yükleyebilirsiniz:

  • Öncelikle tarayıcınızı açın ve uygulamayı indirmek için resmi sitemizi ziyaret edin.
  • İndirmek için İndir Butonuna tıklayın.
  • İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, yüklemek için dosyaya tıklayın.
  • Kurulum için “bilinmeyen kaynaklardan kurulum” yapılmasına izin vermeniz gerekmektedir.
  • Android Cihaz ayarlarınızı açın ve izne izin verin.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra bu harika uygulamayı kullanabilir ve sınırsız özelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Çözüm

Instagram Pro Dark, orijinal uygulamanın tüm özelliklerine sahip, değiştirilmiş versiyonudur ve ayrıca ekstra bir şeyler de vardır. Kullanıcının talebini karşılamak için birçok özellik yükseltildi ve yeni özellikler de eklendi. Ayrıca, ekran parlaklığını ayarlamak için Karanlık modu etkinleştirmek için Yerleşik özelliğini de kullanabilirsiniz. Başka bir deyişle, bu uygulama tamamen kullanıcının talebine dayanan eksiksiz bir pakettir.

Sıkça Sorulan Sorular

Bu uygulama orijinal uygulamanın değiştirilmiş bir versiyonudur. Orijinal uygulamada kullanıcının taleplerini karşılayacak değişikliklerin yapıldığı yer.

Gelişmiş güvenlik özellikleri nedeniyle şimdiye kadarki en güvenli uygulamadır ve tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

Instagram Pro Dark uygulamasını indir butonuna tıklayarak resmi sitemizden indirip kurabilirsiniz.

Instagram Pro Dark, orijinal uygulamanın değiştirilmiş versiyonudur ve IOS’ta kullanılamaz.

Evet, Instagram Pro çift hesap özelliği sunuyor. Bu nedenle aynı cihazdaki diğer sürümlerle birlikte kullanabilirsiniz.

Evet, genişletilmiş özellikleri sayesinde Instagram Pro Dark Apk’ta görüntü kalitesini ve boyutunu kolayca özelleştirebilirsiniz.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 54541

No votes so far! Be the first to rate this post.

Yorum yapın