ZE Instagram Apk Android için Son Sürümü İndir 2024

5
(54542)

Instagram, Görseller ve Videolar biçiminde içerik paylaşmak için en iyi sosyal medya uygulamasıdır. İnsanlar seçtikleri Hedef Kitleyle resim veya video paylaşabilir. İnsanlar birbirleriyle iletişim kurmak için mesajlaşma servislerini de kullanabilirler. Basit uygulaması ve kullanım kolaylığı nedeniyle günümüzün en popüler uygulaması haline geliyor. Ancak kullanıcılar aynı zamanda yükleme boyutu sınırlamalarından ve multimedya indirememekten de şikayetçiydi. Bu nedenle orijinal uygulama değiştirildi ve ZE Instagram tanıtıldı.

ZE Instagram Nedir?

ZE Instagram, orijinal uygulamanın değiştirilmiş versiyonudur. Bu uygulamanın ana özelliği bir Uygulama kilidi sağlamasıdır. Birisi uygulama kilidi nedeniyle Android Cihazınızın kilidini açarsa uygulamanızı açmaz ve bu şekilde verileriniz güvende kalır. Ayrıca kullanıcıların uygulamayı kullanarak resim ve video indirebilmesi gibi birçok ekstra özellik de bulunmaktadır. Kullanıcı ayrıca gönderilerini hatasız hale getirmek için metni kopyalayabilir. Kullanıcılar ayrıca simgeyi, temaları ve yazı tipi boyutunu değiştirmek gibi uygulamayı istedikleri gibi özelleştirebilirler. Bu ekstra özellikler bu uygulamanın kullanımını mükemmel kılar.

ZE Instagram’ın özellikleri

Bu muhteşem uygulamanın özellikleri şunlardır:

Kullanıcı Dostu Arayüz

Bu uygulamanın ana özelliği kullanıcı dostu arayüzüdür. Kullanımı çok kolaydır. Değiştirici, herkesin sorunsuzca kullanabileceği kadar basit hale getirdi. Sadeliği ve kullanım kolaylığı nedeniyle günümüzde daha fazla popülerlik kazanıyor.

Kolay İndirme

Bu özellik orijinal uygulamada mevcut değildi ve bu uygulamaya eklendi. Bu özelliğin yardımıyla kullanıcılar görselleri ve videoları indirebilir. Multimedya indirme tek bir tıklamayla mümkündür. İndirilen tüm dosyalar bir Android Cihaza kaydedilecek ve kullanıcı bunları istediği kişiyle paylaşabilecek.

Çevrimiçi Durumu Gizle

Bu özelliği etkinleştirdiğinizde arkadaşlarınız çevrimiçi olup olmadığınızı göremez. Bu sayede birisi size mesaj göndermek isterse ve çevrimdışı olduğunuzu görürse sizinle iletişime geçmekten çekinecektir. Ancak hangi arkadaşlarınızın çevrimiçi olduğunu, hangilerinin olmadığını kolayca görebilirsiniz. Yani bu özellik size arkadaşlarınıza karşı üstünlük sağlar.

Metni Kopyala

Bu uygulamanın bir başka harika özelliği de yalnızca indirme sağlaması değil, aynı zamanda gönderideki metni kopyalama olanağı da sağlamasıdır. Orijinal gönderideki metni kopyalayıp, hatasız hale getirmek için gönderinize yapıştırabilirsiniz. Bu özellik aynı zamanda tüm metni yazarken size zaman kazandırır ve gönderinizi orijinal gönderi gibi çekici hale getirir.

Takipten Çıkma Takipçisi

Birisi hesabınızı takip etmeyi bıraktığında, bu uygulama size aşağıdaki hesapların sizi takip etmeyi bıraktığına dair bir bildirim gönderir. Yani sizi neden takip etmeyi bıraktıklarını sormak gibi gerekli işlemleri yapabilir veya karşılığında siz de onları takip etmeyi bırakabilirsiniz. Benzer şekilde, herkese açık bir kişi olduğunuzu ve birçok gönderi paylaştığınızı varsayalım. O halde hangi paylaşımların takipçi artırdığını, hangi paylaşımların takipçi düşürdüğünü yakından takip edebilir, hedef kitlenize göre paylaşımlar yapabilirsiniz.

Çoklu Dil / Tercüman

Bu uygulamanın bir diğer harika özelliği de birden fazla dilde mevcut olmasıdır. Uygulamayı tercih ettiğiniz dilde kullanabilir veya orijinal yazıyı tercihinize göre tercih ettiğiniz dile çevirebilirsiniz. İnsanlar da bu harika özellik nedeniyle bu uygulamayı kullanmak istiyor, sanki orijinal uygulamayı kullanıyormuş gibi, çeviri için bir tercümana ihtiyaç duyuyorlar. Ancak bu uygulamada tüm olanaklar aynı uygulamada sağlanmıştır ve bu da kullanıcının uygulamayı kullanmasını kolaylaştırır.

Özelleştirme

Bu uygulama bir kişiselleştirme özelliği getirdi. Bu özellik sayesinde kullanıcı tüm uygulama görünümünü değiştirebilir, uygulama simgesini değiştirebilir, temaları kendi tercihine göre özelleştirebilir ve yazı tipi boyutunu değiştirebilir. Bu uygulamada kullanıcı, ihtiyaç duyduğu değişiklikleri yapabildiğinden, bu uygulamayı harika bir deneyim haline getiren Patrondur.

Güvenli ve Emniyetli

Kullanıcının gizliliğini korumak ve verilerini güvence altına almak için gelişmiş güvenlik önlemleri getirilerek uygulamanın kullanımı güvenli ve emniyetli hale getirildi.

ZE Instagram Nasıl İndirilir ve Kurulur

Kolay adımları izleyerek ZE Instagram’ı kolayca indirip yükleyebilirsiniz:

  • Öncelikle Android Cihazınızı açın ve ZE Instagram yazın.
  • Site adresimize tıklayarak sitemizi ziyaret edin.
  • İndirmek için indirme butonuna tıklayın.
  • Dosya indirilmeye başlayacaktır.
  • İndirme işlemi tamamlandıktan sonra dosyayı dosya yöneticinizde bulun.
  • Ancak kurulum işlemine başlamadan önce ayarlara gidin ve “bilinmeyen kaynaklardan yükle” seçeneğini etkinleştirin.
  • Kurulumu başlatmak için indirilen dosyaya tıklayın.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra uygulamayı açın ve sınırsız özelliklerinin keyfini çıkarın.

Son Sözler

ZE Instagram, orijinal uygulamanın değiştirilmiş bir versiyonudur. Bu uygulama, Görüntüleri ve Videoları İndirme, Metinleri Kopyalama, özelleştirme ve çok daha fazlası gibi harika özelliklere sahiptir ve bu da onu eksiksiz bir paket haline getirir. Ayrıca, bu uygulama güvenli ve emniyetlidir, bu da gizlilik sorunları konusunda rahat olmasını sağlar. Bu nedenle, şaşırtıcı özellikleri nedeniyle giderek daha fazla insan orijinal uygulamadan bu uygulamaya geçiyor.

Sıkça Sorulan Sorular

ZE Instagram Apk, orijinal uygulamanın değiştirilmiş versiyonudur. Bu uygulama, onu harika bir deneyim haline getiren sınırsız şaşırtıcı özelliklere sahiptir.

Evet, gelişmiş güvenlik önlemleri nedeniyle şimdiye kadar kullanılabilecek en güvenli uygulamadır.

Resmi sitemizden indirebilirsiniz. Kurulumu tamamlamak için lütfen yukarıda verilen kurulum prosedürünü takip edin.

Evet, bu uygulamayı kullanarak tek tıklamayla Görselleri ve Videoları kolayca indirebilirsiniz.

Evet, ZE Instagram, İkili hesapları desteklediği için resmi uygulamanın yanında kullanılabilir.

Hayır, çünkü bu uygulama iOS’a yüklenemeyen Apk Mod dosyasıdır.

Evet. Yorumları tercih ettiğiniz dile kolayca çevirebilirsiniz.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 54542

No votes so far! Be the first to rate this post.

Yorum yapın